Актьорът Том Сайзмор е откаран в болница, след като е открит

...
Актьорът Том Сайзмор е откаран в болница, след като е открит
Коментари Харесай

Актьорът Том Сайзмор е в критично състояние

Актьорът Том Сайзмор е откаран в болница, откакто е открит в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис. Според Си Ен Ен артистът от " Спасяването на редови войник Райън " е получил мозъчна аневризма и е бил открит от неназован човек, който се обадил на 911. Том Сайзмор явно е в сериозно положение, като представителят му Чарлз Лаго съобщи, че фамилията му е било осведомено, само че няма повече информация за артиста.

Том Сайзмор е най-известен с редица филми, получили утвърждението на рецензията в средата на 90-те години и началото на 2000 година, измежду които престъпният трилър на Майкъл Ман  " Жега " (в съавторство с Робърт де Ниро и Ал Пачино),  " Родени убийци "  на Оливър Стоун (с Уди Харелсън и Джулиет Луис) и  " Блек Хоук "  на Ридли Скот (с Том Харди и Юън Макгрегър, наред с доста други).

Наред с филмовата си актьорска активност Том Сайзмор взе участие в огромно многообразие от телевизионни стратегии, постоянно като самия себе си. По-специално, той взе участие в няколко сезона на  " Celebrity Rehab ", дружно с легендата на НБА Денис Родман и музиканта Макензи Филипс. В допълнение към репутацията му на реализатор на постоянно мрачни персонажи, проблемите на Том Сайзмор с пристрастяването също са добре известни. Често му се е налагало да се оправя с юридически проблеми поради използването на опиати, както и с обвинявания в домашно принуждение и (отхвърлени) обвинявания в полово принуждение.

По думите на самия Том Сайзмор той стартира съществено да се стреми към трезвеност, откакто е запитан за това от сътрудника си от кино лентата " Жега " Робърт де Ниро (който персонално записва Сайзмор в рехабилитационна клиника). Възможно е актуалните му здравословни проблеми да са свързани с предходната му история на корист с опиати или да са се изострили от нея, само че към този момент не е известно дали това фактически е по този начин.

През последните години Том Сайзмор взе участие в ексцентрични планове като възраждането на паметната класическа свръхестествена престъпна поредност на Дейвид Линч  " Туин Пийкс "  на Showtime, дружно с Кайл Маклохлан, Лора Дърн, Дейвид Духовни и самия Линч (заедно с голям актьорски отбор, формиран от нови и завръщащи се звезди).

Макар че през последните години калибърът и значимостта на функциите на Том Сайзмор значително понижават, той към момента е считан за един от най-хубавите артисти на своето потомство и за определящ артист на 90-те години. Още през 1989 година в  " Роден на четвърти юли "  той се изправя един до друг с Том Круз в една от най-известните си трагични функции и постоянно е изтъкван като акцент в толкоз разнообразни филми като уестърна на Кевин Костнър  " Уайът Ърп "  и научнофантастичния филм на Вал Килмър  " Червената планета ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР